СЛЮСАРЧУК VS RYBKA: ГРА СТОЛІТТЯ


У Січні 2011 року в українській столиці пройде подія, яка може стати справжньою революцією в науковому та спортивному світі!
 Відомий український нейроученим, професор-нейрохірург Андрій Слюсарчук, який не одноразово доводив і демонстрував на практиці необмежені можливості людського мозку, в даний час готується обіграти найпотужніший шаховий двигун на планеті «Rybka 4», який до цих пір не зміг обіграти ні один з професійних гросмейстерів чемпіонів Світу. Більше того, цей машинний алгоритм визнаний чемпіоном не тільки серед людей, а й серед машин. Розрив між здібностями машинного інтелекту і людського збільшується з кожним роком, причому не на користь людини.
 Вчений, якого після низки інтелектуальних рекордів назвали «Людиною-комп'ютером», на цей раз продемонструє наступний крок у розвитку своєї унікальної здатності запам'ятовувати неймовірні обсяги інформації. Це буде зроблено на прикладі шахової гри. Слюсарчук, який не є професійним шахістом, але є вченим, який спеціалізується на вивченні мозку та розробці технологій поглиблення пам'яті, планує обіграти непереможну до цих пір програму за рахунок вивчення комбінаторики гри, «записавши» в пам'ять декілька мільярдів комбінацій шахових дебютів, а також завдяки миттєвому інтелектуальному аналізу і роботі з інформацією в реальному часі.
 Гра пройде під наглядом авторитетів шахового Світу (чемпіони світу, президента Міжнародної шахової асоціації ФІДЕ Кірсана Ілюмжинова), за участю судді міжнародної категорії.
докладна інформація на сайті http://manvsmachine.at.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар